IGAZGATÓI TÁJÉKOZTATÁS TANULÓKNAK és SZÜLŐKNEK

 

A magam és a tantestület nevében köszönetemet fejezem ki a szülőknek és a tanulóknak a tantermen kívüli digitális oktatás rendszerében való együttműködésért.

Örömmel állapítjuk meg, hogy a tanulók 95%-a felelősségteljesen és megfelelő hozzáállással igyekszik az új, és nem mindig egyszerű feladatokat/kihívásokat teljesíteni.

Egyúttal felhívom a maradék 5%-ba eső tanulók figyelmét arra, hogy a feladatok nem teljesítése, nem valós indokok közlése továbbra is következményekkel jár, hiszen a tanulói jogviszonyban és a kötelezettségek teljesítésére vonatkozó elvárásokban nem történt változás.

  • Úgy gondoljuk, hogy elegendő idő telt el ahhoz, hogy mérleget vonjunk a pár hete bevezetett új munkarend tapasztalatai alapján. Természetesen minden résztvevő, tanár, szülő és tanuló véleménye szükséges a valós helyzet felméréséhez. A jövő hét elején a szülök a Mozanaplón keresztül, a tanulók az osztályfőnökeiktől fogják megkapni a kérdőíveket.

Kérjük, töltsék ki a kérdőíveket, hogy minél optimálisabban működtethessük a rendszerünket.

  • A jövő héten kezdődik a Húsvét előtti Nagyhét és közeleg a tavaszi szünet is.

Az utolsó tantermen kívüli tanítási nap április 06. hétfő.

Szerdán, a munkatervünkben tervezett csendesnapon  a classroom rendszerben megkapják a tanulók és családjaik az iskolalelkész „húsvéti üzenetét”, melyet akár többször is megnézhetnek majd.

Ezután egy hét „digitális csendet” tervezünk a tanárok és a diákok között.

Legközelebb húsvét után, április 15-én folytatjuk a tantermen kívüli digitális munkarendet/távoktatást.

Kedves Szülők!

Április első napjaiban megtörtént a diákok munkájának 3/4 éves értékelése. A szükséges esetekben Önöket levélben tájékoztattuk a Mozanaplón keresztül a nehéz helyzetekről.

Április 6-án hétfőn megtartjuk a szülői fogadó órát is 15-18 óra között. Természetesen személyes lesz tanár és szülő között, de telefonon zajlik majd a beszélgetés. A honlapon elérhető „fogadó óra időpont foglalás”címszó alatt, vagy a http://www.eklg.hu/index.php/fogadoora-foglalas-2/ linken, az a bejelentkeztető rendszer, amely biztosítja, hogy minél többen, időpont alapján hívhassák a szaktanárokat.

Ahogyan engem szeretett az Atya, úgy szeretlek én is titeket: maradjatok meg az én szeretetemben”(Jn15,9)

Áldott, békés és szeretetben teljes, feltámadásban reménykedő húsvéti ünnepeket kívánunk!

Babicz Gyöngyi
igazgató