Kossuthos focisiker

November 9-én az 5-6. korcsoportos Futsal Diákolimpia városi elődöntőjén vettünk részt az iskolai csapattal. Négy mérkőzés várt ránk, melyeken példásan helytálltunk, sőt az első meccsen a Sipkayt 4:1-re, a másodikon a Westsiket 4:0-ra győztük le.

A 3. meccsen kicsit fáradtan, álmosan kezdtünk, így szaladnunk kellett az eredmény után a Bethlen ellen. Végül 2:2 döntetlent követően büntetőpárbajra került sor, ahol fantasztikus kapusteljesítménnyel nyertünk. Végezetül az Eötvös csapata állt velünk szemben, ahol ismét döntetlen lett a végeredmény, majd a kapusbravúrok után Szemán Gyuri büntetőjével ismét diadalmaskodott a Kossuth. A lebonyolítás pikantériája, hogy a Bethlen -akit csak büntetőkkel győztünk le- jutott tovább a városi döntőbe, mivel a rendes játékidőben elért eredményeik jobbak voltak (3 győzelem, 1 döntetlen, míg nekünk 2 győzelem, 2 döntetlen).

Panaszra nincs okunk, a srácok öregbítették iskolánk hírét, letették a névjegyüket. Kiváló csapatmunkával, egy hangyányival több szerencsével mi nevettünk volna a végén. Büszkék lehetünk a csapatra, akik férfiasan küzdöttek és a felkészítő tanárra, Mátyási Péterre!