Internetes nyelvoktatási lehetőség

Engedjétek meg, hogy bemutassam a nyelvoktatási programomat, a “Zlati Hrcek Alternatív Nyelviskola”-t. Theo Karoumenos vagyok, és a Zlati Hrceket Mariborban, Szlovéniában alapítottam 2012-ben, majd az ottani sikereken felbuzdulva Ljubjana, Szlovénia fővárosa felé kezdtem nyitni.

Az oktatás területén publikált szerző vagyok, a könyveim az alábbi linken elérhetőek, francia nyelven:

Mivel 2 évig éltem Nyíregyházán, és ez idő alatt a Kossuth Gimnáziumban, a Kölcseyben és a Michelinben is tanítottam, beszélek annyira jól magyarul, hogy órákat tudjak tartani minden nyelvi szinten.

Nyelvoktatásunk a következő alapelveken nyugszik:

  • Szóbeliség- Jó csoportdinamikát teremtünk a különböző szinten lévő tanulók között, így a diákok motiváltak lesznek, ami elősegíti a tanulást.
  • Személyre szabott oktatás – Az órák menetét minden tanulóra egyénileg szabjuk. Óráink egy héten kétszer másfél órás időtartamot ölelnek fel, kis, 1-5 fős csoportokban.
  • Önbizalom erősítés- Külön segítséget nyújtunk azoknak a tanulóknak, akok már korábban “lemondtak” a nyelvtanulásról. Visszaépítjük az önbizalmat, amely az idegennyelv tanuláshoz és használathoz elengedhetetlen.
  • Stresszmentes tanulás- Tudjuk. hogy a diákjaink akkor teljesítenek a legjobban, ha jól is érzik magukat. Ezért szabjuk személyre a tanmenetünket megszabadulva a tankönyvektől és házifeladatoktól.
  • Csoportépítés – Az iskola a kis csoportokra specializálódott, amelyek tanulói között szintbeli különbségek vannak. Akadályok helyett a csoportok különleges összeállítása lehetővé teszi, hogy minden tanuló egyénileg önmaga legyen, egy pozitív, versengésmentes környezetben.

Röviden:

Nincs házi, nincsenek könyvek, nincsenek dolgozatok, nincsenek jegyek, gyors eredmények, erősebb önbizalom.

Ez a program mindazon tanulóknak szól, akik mélyíteni kívánják tudásukat, vagy túl szeretnének lépni az akadályokon, amik az eddigi angol, francia, német vagy spanyol nyelvtanulásukat hátráltatta.

Az első 60 perces óra ingyenes.

A továbbiakban az órák 3500 Ft (10 Euró) / 60 perc összegért vehetőek igénybe.

Munkarendünk rugalmas, és hetente újratervezhető.

Látogassátok meg weboldalunkat:

www.thezlatihrcek.com

vagy írjatok emailt (magyarul is bátran) a goldhamster.global@gmail.com email címre.

Remélem hogy találkozunk, és együtt fogunk dolgozni!

Theo
Zlati Hrcek- az aranyhörcsög