Johannita rend pályázati felhívása

A JOHANNITA REND MAGYAR TAGOZATA (a Szent Jánosról Elnevezett Jeruzsálemi Ispotályos Lovagrend) pályázatot hirdet a Kárpát-medencében működő protestáns középiskolák 9-12 évfolyamos tanulói számára, az alábbi témában írandó dolgozat elkészítésére:

Egy, a mi vidékünkön található, egykor Johannita tulajdonban volt fürdő, ispotály, rendház, erődítmény mai állapotának leírása és egykori szerepe a X-XV. századi Magyarországon.

A beadandó pályamunkák terjedelme ne legyen kevesebb tíz oldalnál, de ne haladja meg jelentősen a tizenöt oldalt sem (12-es betűméret). Tanácsoljuk, hogy dolgozatát iskolájának egy tanárával folytatott konzultáció igénybevételével készítse el.

A pályaművek kötésére külön előírás nincs.

Egy példány nyomtatott és egy példány elektronikus adathordozón (CD) rögzített pályamű helyszíni beadásának, yagy postára adásának határideje: 2011, április 20. A Johannita Rend Magyar Tagozatának címére, illetve a rend titkárságán. (1056 Budapest V. kerület Váci Utca 62-64. földszint) A pályamű címoldalán kérjük feltüntetni a pályamű készítőjének a nevét, lakcímét (telefon elérhetőségét), illetve iskolájának és konzulens tanárának nevét és címét (amennyiben konzulens tanárt igénybe vett a pályázó).

Az első három legjobb pályamű készítője között összesen háromszázezer forint kereskedelmi értékű jutalomtárgyat oszt ki a Johannita Rend Magyar Tagozata.

Első díj: egy hordozható számítógép (laptop)

Második és harmadik díj: értékes tárgyjutalom.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük